Rüyada tanıdığının tabutunu görmek

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bunalıma düşeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığının tabutunu gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini tabutta görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Rüyada tabutu dolu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendini ölmüş tabutta görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments