Rüyada tahtaya çıkmak

Rüyada tahtaya çıkmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, başarı ve zafer kazanacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, umutlarını kaybedeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yokluk içine düşeceğine işarettir.

Rüyada tahtaya çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak paraya ve mala kavuşacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak yaşam sevincinin geri geleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına inanılır.

Rüyada tahta merdiven çıkmak kafasının da rahat edeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada tahtaya çıkmak kişinin şifaya kavuşacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Rüyada tahta masa görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Rüyada tahta atmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kindar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta yer döşemesi görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada tahta at görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments