Rüyada tahta merdivenle çıkmak

Rüyada tahta merdivenle çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada tahta merdiven çıkmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet eder.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada tahtadan merdiven görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments