Rüyada tahta sandık görmek

Rüyada tahta sandık görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta sandık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada tahta sandık görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet eder.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş sandık görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahit sandığı görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş sandık görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, haram mal yiyip içeceğine delalet eder.

Rüyada sandıklar görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada başkasından sandık almak bunalacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments