Rüyada gümüş sandık görmek

Rüyada gümüş sandık görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yönetici olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada gümüş sandık gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada gümüş sandık görmek bol bol moral depolanacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandık üstüne oturmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada çeyiz sandık görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada nişan sandığı görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil sandık görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla sandık açmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sandıkta para görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hak yolunu bulacağına alamet eder.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments