Rüyada tahınlı ekmek görmek

Rüyada tahınlı ekmek görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Rüyada tahınlı ekmek gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada tahınlı ekmek görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalettir.

Rüyada tahan görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada namazda tahiyyat okumak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada tahnal görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahiyyat okumak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye alamet eder.

Rüyada taha ismi duymak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada tahınlı pide görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada taj mahal görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments