Rüyada tahnal görmek

Rüyada tahnal görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahnal gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada taha suresini okumak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine işarettir.

Rüyada taj mahal görmek emeklerinin boşa gideceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada namazda tahiyyat okumak büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahan görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalettir.

Rüyada tahiyyatta oturmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahiyyat suresi okumak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taza fasulye görmek eşinden yana huzurlu olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada tahnal görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments