Rüyada tahan görmek

Rüyada tahan görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Rüyada taza fasulye görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taha ismi duymak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taha suresini okumak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada taj mahal görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahnal görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ta görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada okyanus ta yüzmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada mezar ta görmek sırların ortaya çıkmasına, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments