Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek özlem gidereceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulur.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada tabutun içinde birini görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments