Rüyada tabakta yeşillik görmek

Rüyada tabakta yeşillik görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta yeşillik gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil tabak görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işarettir.

Rüyada tabakta yeşil biber görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabakta yeşillik görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada şeker tabağı görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada cam tabaklar görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işarettir.

Rüyada tabakta nar görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada tabak içinde altın görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments