Rüyada şeker tabağı görmek

Rüyada şeker tabağı görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada şeker tabağı gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada şeker tabağı görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta şeker görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Rüyada altın tabak görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada tabağa kaka yapmak sıkıntılarının kısa süreceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabakta pirinç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş yemek tabakları görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işaret eder.

Rüyada tabakta çorba görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf tabak görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments