Rüyada tabakta nar görmek

Rüyada tabakta nar görmek şartlarının da zenginleşeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, yeni bir ortama gireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tabakta nar gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada tabakta nar görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret eder.

Rüyada içi beyaz nar görmek planların tutmayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane nar görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada elma nar görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada nar kabuğu görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada siyah nar görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış nar görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar yedirmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments