Rüyada tabak kırılması görmek

Rüyada tabak kırılması görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, duaların allah katında karşılığını bulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabak kırılması gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Rüyada cam tabak kırılması görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, bereket ve huzur geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak kırıldığını görmek evlerindeki huzurun artacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet eder.

Rüyada kırılan tabak görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, bazı sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kırılmış tabak görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işlerinin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada tabak kırılması görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments