Rüyada kırılmış tabaklar görmek

Rüyada kırılmış tabaklar görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kazancın yetmez olacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış tabaklar gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada kırılmış tabak görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak kırılmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada tabak kırılması görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada tabak kırıldığını görmek amaçlarına nail olacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına tabir olunur.

Rüyada cam tabak kırılması görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek onu darda bırakmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments