Rüyada tabak kırıldığını görmek

Rüyada tabak kırıldığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzaktan haberler işiteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Rüyada tabak kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tabak kırıldığını görmek zenginlik içinde olacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam tabak kırılması görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek malını ve canını riske edeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabak kırılması görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış tabak görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Rüyada kırılan tabak görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments