Rüyada tabak kırılmak

Rüyada tabak kırılmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, eve kapanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabak kırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada kırılan tabak görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına inanılır.

Rüyada kırılmış tabak görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak kırıldığını görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tabak kırılması görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam tabak kırılması görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tabak kırılmak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments