Rüyada suyun içinde olduğunu görmek

Rüyada suyun içinde olduğunu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, gülüp eğleneceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi suyun içinde görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde baykuş görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde temiz su görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada temiz suyun içinde olmak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Rüyada su içinde örümcek görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada su içinde halı görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments