Rüyada oğlunu suyun içinde görmek

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, ekmeğin kesileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, yaşamının da düzene gireceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada oğlunu suyun içinde gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu kan içinde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu kanlar içinde görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu beyazlar içinde görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet eder.

Rüyada okunmuş su almak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Rüyada okunmuş su içmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada okunmuş su görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments