Rüyada temiz suyun içinde olmak

Rüyada temiz suyun içinde olmak ortaklı işlere girileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada temiz su içinde yürümek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde temiz su görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek sıkıntılarından arınacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments