Rüyada suyun içinde kelebek görmek

Rüyada suyun içinde kelebek görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde kelebek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde kelebek görmek aradığı çareleri bulacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odanın içinde kelebek görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kelebek görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde çok yılan görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada odanın içinde su görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada su içinde yosun görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde diş görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yanlış kararlar vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments