Rüyada suyun içinde kaya görmek

Rüyada suyun içinde kaya görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde kaya gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Rüyada suyun içinde kaya görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Rüyada deniz içinde kaya görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet eder.

Rüyada denizin içinde kaya görmek endişeli durumların son bulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kayalardan akan su görmek parasal anlamda rahat edeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada su ve kaya görmek şansının kendisinden yana olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments