Rüyada su ve kaya görmek

Rüyada su ve kaya görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, zahmete düşeceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ve kaya gördüyseniz:

  • Dünden kalan sorunlarınızı da rahatça çözüme kavuşturabilirsiniz.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına inanılır.

Rüyada su ve kaya görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayadan su aktığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kayalardan akan su görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde kaya görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments