Rüyada denizde dibe batmak

Rüyada denizde dibe batmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, işlerinin baltalanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde dibe batmak gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada denizin dibine batmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada denizde dibe batmak ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada suda dibe batmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yerin dibine batmak kimse ile tartışmayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada suyun dibine batmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dibe batmak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada deniz kumuna batmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize batmak işinden uzaklaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments