Rüyada şelalenin altından geçmek

Rüyada şelalenin altından geçmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sorunlarının son bulacağına, saygınlığını yitireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalenin altından geçmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada şelalenin altından geçmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden geçmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale altında yıkanmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale altında ıslanmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altından geçmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada suyun altından geçmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada atın altından geçmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments