Rüyada kuyudan su çekip içmek

Rüyada kuyudan su çekip içmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çekip içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemek ya da istediğinizi elde etmek için başkalarının sizi davet etmesini beklemek ya da olan biteni izlemek yerine daha katılımcı ya da girişimci olmanız gerekiyor.

Rüyada kuyudan su çekip içmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su içmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su taşımak bununla kalmayarak iflas edeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çekmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuda berrak su görmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Rüyada kuyudan su almak bundan da son derece mutlu olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada kuyuda su görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yol alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments