Rüyada suyu çekilmiş dere görmek

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada suyu çekilmiş dere gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek işlerinin çok iyi gideceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun çekildiğini görmek sorunların çabucak halledileceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalettir.

Rüyada suların çekildiğini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments