Rüyada suya düşmek ve çıkmak

Rüyada suya düşmek ve çıkmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada suya düşmek ve çıkmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Rüyada suya düşmek çıkmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalettir.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek planların sarkacağına, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada temiz suya düşmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet eder.

Rüyada suyun içine düşmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, evliyseniz eşle iyi geçime delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments