Rüyada çukura düşmek ve çıkmak

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, boş yere korku duyulacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir çukura düşmek rütbesinin artacağına, hayırlı haberler duyacağına işaret eder.

Rüyada kar çukuruna düşmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada büyük çukura düşmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hedeflerini tutturacağına inanılır.

Rüyada derin bir çukura düşmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada çamur çukuruna düşmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada lağım çukuruna düşmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments