Rüyada süs bitkisi görmek

Rüyada süs bitkisi görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hane içine ay doğacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada süs bitkisi gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Rüyada süs bitkisi görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçeksiz bitki görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada filizlenmiş bitki görmek dilediği gibi harcama yapacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru bitki görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyüyen bitki görmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kekik bitkisi görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulur.

Rüyada toprağa bitki dikmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada bitki kurdu görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments