Rüyada sürü halinde at görmek

Rüyada sürü halinde at görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde at gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sürü halinde at görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde kurt görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde yılan görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde fare görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde koyun görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde kedi görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde hayvan görmek endişelerinden kurtulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments