Rüyada sürü halinde kurt görmek

Rüyada sürü halinde kurt görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, hasta olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Rüyada sürü halinde kurt gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Rüyada sürü halinde kurt görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada sürü halinde balık görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, siparişlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde fil görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada sürü halinde arı görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, şansın yüze güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde yılan görmek saygınlığa, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde koyun görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments