Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sürekli kıyameti görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününü bilmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin başladığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet koparken abdest almak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments