Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sevineceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek en gösterişli arabalara bineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek hırpalanacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, anne ve baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı bebeği görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments