Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek manevi mutluluğu tadacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, muradına eremeyeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına yorulur.

Rüyada sürekli aynı kızı görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments