Rüyada süpürgeyi temizlemek

Rüyada süpürgeyi temizlemek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işarettir.

Rüyada süpürgeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada süpürgeyi temizlemek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada süpürge temizlemek büyük kazançlar sağlanılacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada pazardan süpürge almak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürgeye binmek özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürgenin yandığını görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada tel süpürge görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments