Rüyada süpürge sapı görmek

Rüyada süpürge sapı görmek malvarlığının çok daha artacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürge sapı gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Rüyada uzun saplı süpürge görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürge sapı görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saplı süpürge görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, insanlar tarafından tanınacağına tabir olunur.

Rüyada saplı bardak görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, de elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada sapı olmayan bıçak görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada sabri görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuma saplanmak birlikte bazı işler yapılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sapsız keser görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments