Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, tazeleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada caminin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada su altında cami görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada suların altında kalmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında kalmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aniden sular altında kalmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Rüyada su altında nefessiz kalmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, büyük bir makama geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments