Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok rahat edeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalettir.

Rüyada sudan altın çıkarmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sudan kurtulmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu sudan atlamak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada sudan altın almak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kirli sudan çıkmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada akan sudan su içmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini sudan çıkarmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments