Rüyada suda yüzen fare görmek

Rüyada suda yüzen fare görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada suda yüzen fare gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada suda yüzen fare görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına işarettir.

Rüyada suda beyaz fare görmek güçlükle elde edilecek başarı, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada fareyi suda boğmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada suda fare görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen at görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Rüyada suda yüzen koyun görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kendini suda yüzerken görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen birini görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments