Rüyada suda beyaz fare görmek

Rüyada suda beyaz fare görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada suda beyaz fare gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada suda beyaz fare görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada fareyi suda boğmak iyi halin geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet eder.

Rüyada suda fare görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen fare görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz suda yüzmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada suda beyaz yılan görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz iri fare görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine inanılır.

Rüyada beyaz fare öldürmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments