Rüyada suda yılan görmek

Rüyada suda yılan görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hatalarından erken döneceğine, ömür boyu süreceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada suda yılan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada suda yılan balığı görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada akan suda yılan görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada suda sarı yılan görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Rüyada suda kara yılan görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı suda öldürmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Rüyada suda yılan görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda su yılanı görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments