Rüyada suda yüzerken yılan görmek

Rüyada suda yüzerken yılan görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, aşama kaydedeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret eder.

Rüyada suda yüzerken yılan gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet eder.

Rüyada suda yüzen yılan görmek haksızlık edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen balık görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine inanılır.

Rüyada suda yüzen inek görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzen köpek görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen birini görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments