Rüyada duru suda balık görmek

Rüyada duru suda balık görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, namının yürüyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suda balık gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada duru suda balık görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada duru suda balık tutmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada duru suda boğulmak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada duru suda yıkanmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suda abdest almak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Rüyada duru suda yürümek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işarettir.

Rüyada duru suda yüzmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulur.

Rüyada duru dere görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments