Rüyada suda yürüyen birini görmek

Rüyada suda yürüyen birini görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, şifa ve moral bulacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına inanılır.

Rüyada suda yürüyen birini gördüyseniz:

  • Bir fikrinize yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada yılanı suda öldürmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suda yanmak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda saklanmak nasiplerini alacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada suda tekne görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş birini görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, düşmanlarını bile affedeceğine yorulur.

Rüyada temiz suda yılan görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada berrak suda yılan görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments