Rüyada suda buğday görmek

Rüyada suda buğday görmek fedakârlıklar yapacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, başarı elde edeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Rüyada suda buğday gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Rüyada suda buğday görmek başarılı bir kişi olunacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada suda buğday yıkamak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada buğdayın yandığını görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış buğday görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu buğday görmek bilakis malının çoğalacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya tabir olunur.

Rüyada değirmende buğday öğütmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bir süre zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada buğday ekildiğini görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz buğday görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments