Rüyada suda buğday yıkamak

Rüyada suda buğday yıkamak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, aç kalacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda buğday yıkamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Rüyada suda buğday yıkamak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada suda buğday görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada buğday yıkadığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına alamet eder.

Rüyada buğday yıkamak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğdayı yıkamak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada temiz suda halı yıkamak küslükleri gidereceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada köpüklü suda bulaşık yıkamak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments