Rüyada beyaz buğday görmek

Rüyada beyaz buğday görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, ondan faydalanacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, haneye nifak gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, dertlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada beyaz buğday gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Rüyada beyaz buğday görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük buğday tanesi görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada aşure buğdayı görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada güvercine buğday vermek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya buğday koymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşama hevesinden olacağına inanılır.

Rüyada buğdayı görmek onu dinleyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments