Rüyada suda boğulmuş birini görmek

Rüyada suda boğulmuş birini görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, şöhret elde edeceğine, hasret gidereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmuş birini gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Rüyada suda boğulan köpek görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğularak ölen birini görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek kirli işlere bulaşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil suda boğulmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına delalet eder.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan görmek sevinçli bir haber alınacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada derin suda boğulmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalettir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments