Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada suda boğularak ölmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Rüyada suda boğulmak ölmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulup ölmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalettir.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments