Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, borçlarını bitireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok mutlu edeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada suda birinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada suda boğulan köpek görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet eder.

Rüyada boklu suda yüzmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, bunalıma gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulmak ölmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan insan görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, oldukça uzun bir yolculuğa yorulur.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, elinin darlaşacağına işarettir.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments